top of page
lottelustxKUT.jpg

Welkom op de KUT.illustraties website!

Hoi! Ik ben Fien en ik illustreer kutten. Na de Willem de Kooning Academie te hebben afgerond ben ik twee jaar op reis gegaan. 

 

Eenmaal weer aan het werk in Nederland viel het me op dat het woord ‘kut’ zo normaal is geworden in de Nederlandse taal. Ik moet eerlijk toegeven dat ik het woord er ook erg vaak uitgooi. Wel maf dat zoiets moois zo vaak negatief gebruikt wordt. Met KUT.illustraties probeer ik het woord kut weer een positieve twist te geven. 

 

In 2019 ben ik begonnen met kut kaarten ontwerpen voor mijn vriendinnen. 

Hieruit is uiteindelijk KUT.illustraties ontstaan. Voor iedereen kwam toen een gek jaar met die kut corona. KUT.illustraties was voor mij toen ook wel echt een uitlaatklep! Momenteel is KUT. illustraties ook te zien op het band shirt van MEROL door een super leuke samenwerking met T.I.T.S store in Amsterdam. 

Zo tof om te zien hoe we met humor en kleur onze kut steeds meer bespreekbaar maken! Ik teken de kaarten ook om de taboe rond de vulva te doorbreken. Onze kut mag ook wel eens in het zonnetje gezet worden. Als door mijn illustraties het vrouwelijk geslachtsorgaan beter bespreekbaar wordt, is dat mooi meegenomen.

 

Spread the kut love! Veel plezier op deze kut website! 

bottom of page